Areon FRESH Wave Ocean

Areon FRESH Wave Ocean

 • Areon
 • FRESH WAVE
 • 64
 • 39.95 kr

 • Ex moms:31.96 kr

Areon Fresh Wave

Hvis du gerne vil prøve noget lidt mere alternativt end de almindelige Areon-dufte, så kan du se nærmere på Fresh Wave-produkterne, der ligeledes fungerer rigtigt godt som luftfriskere til bilen. De er designede som duftende små sko, som omgående kan friske luften i enhver bil op.


Om Areon Fresh Wave

Det kendte brand af luftfriskere, Areon, producerer flere forskellige varianter, og nogle af de bedste og mest populære er serien af Fresh Wave-produkter, som kommer i seks forskellige varianter og kan pifte din bil op og give den det sidste, der lige mangler for at få køreglæden helt i top.

Hvad kendetegner Areon Fresh Wave? Umiddelbart vil vi sige friske og holdbare dufte, der er blandt de bedste på markedet. Men du vil selvfølgelig hurtigt bemærke det specielle design, som også skiller sig ud fra andre produkter af luftfriskere - Areon Fresh Wave er nemlig designet som en lille sko, der let kan hænges op i bilen eller i hjemmet, og derefter vil den opfriske luften med din yndlingsduft helt af sig selv.


Om produkterne

Areon Fresh Wave tilbyder seks forskellige varianter af sko dufte, og du kan finde dem alle her hos Freshy. Lad os tage et hurtigt kig på dem:

 • Black Crystal
 • Bubblegum
 • Citron
 • Jordbær
 • Ocean
 • Vanilje

Du har altså et par spændende produkter at vælge imellem, uanset hvad din præference i forvejen er. Hvis du ofte sidder og dagdrømmer om at tage på ferie, kan ‘Ocean’-modellen måske forstærke denne følelse og gøre køreturen endnu mere behagelig. Skulle du i stedet være ude efter en simpel duft af noget bekendt, kunne ‘Jordbær’ og ‘Vanilje’ være gode idéer. Alternativt kan du prøve med ‘Bubblegum’, der sender duften af frisk tyggegummi og i bilen, uden du behøver at have det i munden. Du skal altså bare hænge en Fresh Wave sko op i bilen, og nyde duften, når du kører.

Alle modellerne vil gøre køreturen bedre - både for dig, men også de øvrige passagerer. Areon Fresh Wave kan også bruges i hjemmet, hvis du foretrækker at ændre på duften her. Du kan også vælge at gøre begge dele: Produkterne egner sig nemlig til det hele, så længe det handler om at skabe en god duft.


Opfrisk luften og gør køreglæden bedre

Ligesom med de andre forskellige luftfriskere, som kan købes her hos Freshy, fungerer Areon Fresh Wave varianterne perfekt til at indrette duften, som du vil, og i samme forbindelse kan du altså forbedre køreglæden hurtigt og nemt. Det specielle design som en sko er også kreativt og vil uden tvivl gå hen at blive et sjovt samtaleemne i bilen, når I er flere, der kører sammen.

Som bekendt er der nemlig et par forskellige udgaver at vælge imellem, og vi garanterer for en god kvalitet af alle de forskellige sko dufte. Areon er kendt for at lave nogle af de bedste luftfriskere på markedet - og Fresh Wave-produkterne er ikke undtagede. Så hvis du gerne vil gøre dine daglige køreture bedre, findes der ingen lettere, bedre eller billigere måde at gøre det på, end at anskaffe en lækker duft fra Areon Fresh Wave.

En luftfrisker fra Areon Fresh Wave koster blot 39,95,-, så der er ingen grund til at ikke at prøve en af skoene med det samme. Eventuelt kan du sammenligne med andre populære luftfriskere til bilen, såsom Areons almindelige produkter og Wunderbaum-træerne, og til sidst udvælge den type luftfrisker, som du personligt bedst kan lide.

Relaterede produkter